Kuljetus

Peugeot 208 nousi Euroopan myydyimmäksi

Vuoden 2021 ensimmäiset kuukaudet ovat olleet PEUGEOTille ennätykselliset: PEUGEOT 208 on vuoden myydyin ja PEUGEOT 2008 neljänneksi myydyin auto Euroopassa, mikä tuo kaksi PEUGEOT-mallia Euroopan myydyimpien ajoneuvojen top viiteen.

Jo toisena kuukautena peräkkäin pitää PEUGEOT 208 kärkipaikkaa Euroopan myydyimpänä autona. Hetki on merkille historiallinen, sillä ensimmäistä kertaa PEUGEOT pitää kärkisijaa niin kuukauden kuin koko alkuvuoden myydyimpien autojen listalla.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

208:n menestyksen rinnalla myös PEUGEOT 2008 on saavuttanut erinomaiset tulokset: helmikuussa malli oli kolmanneksi myydyin ja vuoden alusta laskettuna sijalla neljä. Samaan aikaan kun markkina on 21% laskussa, on mallin myynti kasvanut 64% vuoden takaiseen verrattuna.

Tulos on merkittävä ja erittäin rohkaiseva. Edellisen kerran PEUGEOT saavutti vastaavan maaliskuussa 2008. Menestyksen tautalla on tinkimätön työ, jota merkin uudistumisen eteen on viime vuodet tehty.

Myös Suomessa PEUGEOT on vahvassa kasvussa. Alkuvuodesta PEUGEOT-henkilöautojen myynti on kasvanut yli 32% vuoden takaiseen (tammi-helmikuun rekisteröinnit), koko alan myyntien ollessa samaan aikaan -8% laskussa. Vahva kasvu näkyy myös Suomen markkinaosuudessa: alkuvuoden aikana PEUGEOTin markkinaosuus on saavuttanut huiman +0,92 % -yksikön kasvun.