Metsäteollisuus

Uuraslaiselle metsäasiantuntija Jarkko Liukkoselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Metsä Groupin uuraslaiselle metsäasiantuntija Jarkko Liukkoselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Metsä Groupista piiripäällikkö Antti Heinonen, metsäasiantuntija Ossi Kokkila, operaatioesimies Pekka Noponen, asiakaspäällikkö Hannu Pirinen ja palveluneuvoja Marja-Liisa Riipinen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

" Jarkko on monitaitoinen kaveri, joka auttaa työtovereitaan niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Oli kyse sitten työtovereiden tuurauksesta työajalla, pihapuiden kaadosta tai auton korjauksesta apua Jarkolta saa aina. Hän hoitaa sen minkä lupaa ja huolehtii samalla myös muiden hyvinvoinnista. Kahvipöydässä istuttaessa Jarkko myös saa aina naurua aikaiseksi omalla olemuksellaan ja jutuillaan."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

• itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)

• vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

• oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)

• sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen