Tapahtumat

Euroforest 2018

Vuoden 2018 Euroforest-messut järjestettiin edelliskerran tapaan itä-Ranskassa, varsin lähellä Sveitsin rajaa, Saint-Bonnet-de-Jouxin kunnassa, Burgundyn maakunnassa 21-23. kesäkuuta.

Kuluneen parin kymmenen vuoden aikana Euroforestista on muodostunut Ranskan johtava metsäalan messu, joka kuuluu koko Euroopankin mittakaavassa suurimpien joukkoon. Jo vuonna 2014, jolloin tapahtuma edellisen kerran järjestettiin, näytteilleasettajia oli kolmisensataa. Täksi vuodeksi määrä oli kasvanut edelleen, ja osastoja oli peräti 369. Kävijämäärässä kasvua ei tullut aivan samassa suhteessa. Neljä vuotta sitten kävijöitä oli 39 400, nyt seitsemännen kerran järjestetty tapahtuma houkutteli paikalle 41 898 vierasta, joista 2904 tuli ulkomailta.. Kyseessä on siis suunnilleen kotoista Finnmetkoa vastaava näyttely. Vertailun vuoksi edellisessä metkossa näytteilleasettajia oli yli 400, näyttelyvieraita 36 000.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.