Metsäkoneurakointi

Koneosapalvelun vaihtoehdot: uusi, kunnostettu tai purkuosa

Vuonna 1976 Vilppulaan perustetun Koneosapalvelun toiminnan periaatteet ovat pysyneet jo reilut 40 vuotta samana: nopea, luotettava ja asiakkaan kannalta katsottuna kokonaistaloudellinen palvelu.

Koneosapalvelulla on Vilppulassa oman konepajan ja hydrauliikkahuollon lisäksi raskaskonekorjaamo, metsäkoneiden voimansiirron korjaamo ja nosturihuolto. Tässä hallissa tehdään myös suositut Kopa-telat.

Koneosapalvelu toimii laajalla alueella, sillä Vilppulan pääpaikan lisäksi Kuopiossa ja Lappeenrannassa on myymälät. Lisäksi Venäjällä, parikymmentä kilometriä Niiralan raja-asemalta etelään olevassa Puikkolan taajamassa toimii Koneosapalvelun tytäryhtiö. Vuonna 2017 yrityksen liikevaihto oli lähes 13 miljoonaa euroa ja yrityksessä teki työtä 55 ammattilaista. Venäjälle, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan suuntautuvan viennin osuus on parikymmentä prosenttia liikevaihdosta.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.