Metsäkoneurakointi

Vuosikymmenten kokemus näkyy uudessa KESLA 326T -kuormaimessa

Kesla 326T-kuormain

Kesla Oyj on suomalainen autonostureiden, puunkorjuulaitteiden ja traktoripohjaisten metsälaitteiden valmistaja, jolla on pitkät ja perinteikkäät juuret erityisesti traktoripohjaisten työkoneiden valmistajana aina 1960-luvun alusta alkaen. Yhtiön arvoihin kuuluu innovatiivinen ja ripeä toiminta.

Uusi kuormain – uusi ajattelutapa

Heinäkuun ensimmäisenä päivänä on esitellyt uuden KESLA 326T kuormaimen, joka edustaa sekä ulkomuodoltaan että ominaisuuksiltaan kokonaan uutta ajattelua. Kuormaimen letkut ovat pääosin rungon sisällä. Runko puomistoineen on mahdollisimman sulava muotoilultaan ilman ylimääräisiä ulokkeita. Uusi, linjakas muotoilu pienentää kovan käytön rasituksia ja rakenteiden jännityksiä antaen tuotteelle pitkän elinkaaren myös mahdollisena vaihtolaitteena.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

KESLA 326T edustaa traktorikuormainten järeää luokkaa antaen 84 kNm nostokyvyn. Kuormaimen ulottuvuus on maksimissaan 9,1 metriä, josta nostovoima on huimat 640 kg. Tarvittava traktorihydrauliikan paine on traktoreille luonnollinen 190 bar, minkä ansiosta kuormaimesta saadaan kaikki luvatut tehot hyödynnettyä. Kuormaimessa on Keslan perinteen mukaan tuotekohtaisesti räätälöidyt venttiilit, ja yhdessä suhteellisen väljän virtauksen kanssa saadaankin kuormaimen hydrauliikan tehohäviöt mahdollisimman pieniksi.

Yksi kuormain – monta käyttökohdetta

Kuormainten käyttö on elinkeinorakenteen muuttumisen vuoksi muuttunut hyvin monipuoliseksi. Sama asiakas voi ajaa metsässä, pellolla tai vaikka urakoida taajama-alueella. Tästä syystä kuormaimilta vaaditaan ketteryyttä ja puomiston liikeratojen täytyy olla mahdollisimman kattavia erilaisiin tarpeisiin. Uusi KESLA 326T nousee lähes lipputankomaiseen asentoon, kuormaimen saa sulavasti kuormatilaan ja lisäksi sillä pääsee tarvittaessa aivan perävaunun viereen ja eteen ottamaan tavaraa. Uudet tehokkaat led-valot tekevät käytön missä tahansa kulmassa miellyttäväksi, sillä valot näyttävät aina taittopuomin suuntaisesti taakalle päin.

Uuteen kuormaimeen asiakas voi valita runsaasti vaihtoehtoisia varusteita kuten venttiilit ja tukijalat sekä lisävarusteita tarpeen mukaan. Kuormain voidaan asentaa jo tehtaalla valmiiksi perävaunun aisalle asiakkaan tilauksen mukaan. Uuden kuormaimen perusväri on musta, mutta halutessaan asiakas voi valita jonkun muun haluamansa värin.

Keslalla on kotimaassa vahva palveluverkosto ympärivuotiseen palveluun, samoin uusi KESLA-brändituotekauppa toimii verkossa sekä brändi- että työvaateasioissa.