Tapahtumat

Power Truck Show onnistui odotusten mukaan

Kuljetus Myllymäki, Scania

Power Truck Show saatiin kunnialla päätökseen lauantaina. Tapahtuma keräsi tänä vuonna reilu 20 000 kävijää. Järjestäjät ovat erittäin tyytyväisiä viikonloppuun.

Tapahtumassa oli mukana noin 150 kuljetusmessuosastoa ja autonäyttelyn näytteilleasettajia kokonaisuudessaan yli 400. Tapahtumassa riitti katseltavaa niin kuljetusalan ammattilaisille kuin muullekin messuyleisölle. Power Truck Show’n epävirallinen startti rekkaconvoy keräsi tienvieret täyteen yleisöä ja rekkaspottaajia toivottamaan autonäyttelyyn osallistujat tervetulleeksi Alahärmään.

Kuljetus Auvinen, Movin On

Autonäyttelyn Super Truck-luokan voitti helsinkiläinen kuljetusyritys Kuljetus Auvinen ja ”Movin’On” auto. Haastajaluokan voitti Kaustiselta kotoisin oleva Jarkko Myllymäki. Koko autonäyttelyn parhaaksi eli Best in Show autoksi valittiin Kuljetus Auvinen. Vuoden tulokas on ylihärmäläinen Kuljetusliike Hannu Kleimola Oy. Pisimmän matkan palkinnon saivat Englannista Suomeen tulleet B H Cecil ja Coles & Sons, joilla oli kilometreissä niin pieni ero, että päätettiin palkita kummatkin. Elämäntyö-palkinto myönnettiin pitkästä ja ansiokkaasta urasta autotaidemaalauksien parissa toimineelle Simo Riikoselle. Huomiota herätti myös Power Truck Show’ssa ensiesittelynsä saanut Kuljetus Ristimaan tuhansia työtunteja vaatinut rakenteluprojekti ”Iceman”, joka on kunnianosoitus formulakuljettaja Kimi Räikköselle.

Ristimaa, Iceman