Tapahtumat

Lakeus Metsä 21-messut järjestetään lokakuun lopussa

- Covid-19 tilanteen vuoksi olemme siirtäneet päätöstä messujen järjestämiseksi mahdollisimman myöhään, mutta nyt vallitsevan tilanteen ja THL:n raporttien mukaan messujen järjestäminen turvallisuusehtoja noudattaen on mahdollista. Seuraamme päivittäin tilannetta ja ilmoitamme välittömästi, mikäli tilanne muuttuu, Seppo Riihimäki kertoo.

Nyt varattu messualue käsittää 3000 m2 sisätilaa ja 4000 m2 asfaltoitua pihatilaa. Yleisöä tapahtumaan odotetaan noin 2500 per päivä.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Messut on tarkoitettu metsätalouden ja siihen liittyvien toimintojen esittelyyn. Asiakkaina konevalmistajat, maahantuojat, metsäyhtiöt ja kaikki metsätalouden piiriin kuuluvat tahot. Yleisönä puolestaan koneyrittäjät työntekijöineen, metsänomistajat ja metsätalouden parissa työskentelevät. Näin saamme pidettyä todelliset ammattimessut, Riihimäki jatkaa.

Seppo Riihimäki kertoi Lakeus Messut-suunnitelmissa Metsätrans-lehdessä 1/2020. Sitten tuli koronaviruspandemia, ja suunnitelmat menivät uusiksi.

Pääyhteistyökumppaneina tapahtumassa ovat Hankkija ja Ponsse. Lakeus Metsä 21-messut Kauhavalla, LSK Business Parkissa 29.-30.10.2021.