Kuljetus

TÄYSSÄHKÖ PEUGEOT e-PARTNERIN HINNAT JULKI

PEUGEOT on julkaissut 1.10.2021 voimaan astuvat, autoverottomat hinnat merkin uudelle sähköisten pakettiautojen malliston vahvistukselle, PEUGEOT e-Partnerille.

e-Partner on PEUGEOTin toinen täyssähköisenä versiona saatava hyötyajoneuvo vuoden 2021 pakettiautoksikin valitun PEUGEOT e-Expertin rinnalle (International Van of The Year 2021). PEUGEOT Partner vastaavasti nimitettiin Vuoden pakettiautoksi mallin uusimman sukupolven julkistamisvuonna 2019.

Täyssähkö PEUGEOT e-PARTNER on saatavana kahtena eri pituutena (M 4,40m ja XL 4,75m). Kantavuutta täyssähkö Partnerilla on jopa 800 kg ja vetomassaa 750 kg. Kuormatilavuus on identtinen polttomoottoriversion kanssa: jopa 4,4 m3. Vakiona toimitettava Multiflex-istuin luo matkustajan istuimen alle 1,2 m lisää lastauspituutta ja 0,5 m3 tilavuutta läpilastauksen sekä ylös nousevan reunimmaisen matkustajan istuimen avulla.

Toimintamatka 50 kWh:n akulla on jopa 275 km (WLTP-vertailuarvo), joka on kokoluokassa riittävä useimpien ammattilaisten ajoon. Uusi PEUGEOT e-Partner on vakiona varustettu 11 kW 3-vaihelaturilla ja pikalatauksessa 80% latausaste saavutetaan 30 minuutissa. Ohjelmoitava ja etäohjattava esilämmitys- ja jäähdytys tuo lisää mukavuutta ja optimoi energian kulutusta liikkeelle lähdettäessä.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Kuljettajan ympärille ergonomisesti rakentuva PEUGEOT i-Cockpit® -ohjaamo tekee e-Partnerista erityisen käytännöllisen. i-Cockpit® -ohjaamo on päivittynyt vastaamaan sähköllä ajamisen tarpeita ja uusiin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa kaksi uutta mittaria, 8" kosketusnäyttö, sähköinen käsijarru sekä uusi e-Toggle-suunnanvalitsin.

Turvallisuutta ja helppokäyttöisyyttä luovat e-Partneriin saatavilla olevat varusteet ja ajoavustimet, kuten avaimeton sisäänpääsy ja käynnistys, Surround Rear Vision –peruutuskamera, automaattinen hätäjarrutus, kuljettajan vireystilan valvonta, automaattisesti vaihtuvat ajovalot ja ylikuormavaroitin.

Äypuhelimen toimintoja voidaan peilata keskusnäytölle Apple CarPlay™ ja Android Auto™ -toiminnoilla.

Peugeot e-Partner toimitetaan ammattikäyttöön aina viiden vuoden kilometrirajoittamattomalla takuulla. Akulle on pitkä 8 vuoden/160 0000 km:n takuu 70%:lle lataustehosta.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Uusi PEUGEOT e-Partner saapuu Suomeen vuoden 2022 alkupuolella. Täyssähköversion autoverottomat hinnat astuvat voimaan 1.10.2021 ja alkavat 37 380 eurosta.