Kuljetus

Peugeotin uusi hyötyajoneuvomallisto nyt myynnissä

Uudistuneet Peugeot E-Partner ja E-Expert ovat saatavilla jatkossakin Suomessa vähemmän tunnettuna Crew-Cab-versiona. Molemmissa malleissa yhdistyvät henkilökuljetus sekä monipuolinen tavarankuljetus. Sähkökäyttöiset pakettiautot ovat vapaita autoveroista, joten Crew-Cab-mallit voidaan hinnoitella kilpailukykyisesti: uusi E-Partner Crew-Cab starttaa 46 550 eurosta ja E-Expert Crew-Cab 61 990 eurosta.

Peugeot hyötyajoneuvomallisto

Partner kulkee aiempaa pidemmälle

Uusi Peugeot Partner nauttii jatkossa Peugeotin jo ikoniseksi muodostuneesta i-Cockpit-ohjaamosta. Siinä yhdistyvät kompakti ohjauspyörä ja mittaristo, joka sijaitsee ylhäällä kuljettajan näkökentässä. Täyssähköisen E-Partnerin kasvanut toimintamatka (330 km) juontuu uudesta ja parantuneesta sähkömoottorista, jossa on erityisen hyvä hyötysuhde.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Uusi Partner kantaa myös entistä vahvemmin Peugeotin voimakasta muotoilukieltä. Aiempaa paremmin varustellun Partnerin hinnat alkavat 29 378 eurosta ja täyssähköisen E-Partnerin 42 950 eurosta. Erittäin kattavasti varusteltu E-Partner Launch Edition maksaa 45 340 euroa.

Täyssähköä nyt myös Boxerissa

Peugeotin koko HYA-mallisto on jatkossa täyssähköinen, kun E-Boxer tulee mukaan valikoimaan. Isolla, 110 kWh kokoisella akustolla varustettu E-Boxer sopii monenlaiseen ammattikäyttöön. Boxer-mallistoon on jatkossa saatavilla myös kauan odotettu automaattivaihteisto dieselmoottorien yhteyteen, lisäksi tarjolla on alustamallit niin manuaalina kuin automaattivaihteisina.

Boxer-mallisto starttaa 41 295 eurosta, automaatti on saatavilla 48 058 eurolla, alustamalli 52 178 eurolla ja täyssähköinen E-Boxer 72 110 eurolla. Uudistuneet Peugeot-hyötyajoneuvot saapuvat Suomeen Q2/24 aikana.