Kuljetus

SÄHKÖINEN CITROËN Ë-BERLINGO VAN NYT TILATTAVISSA

Mukavuudesta, turvallisuudesta ja ajonautinnosta kiitetyn ë-Berlingo Vanin 50 kWh:n akku mahdollistaa 275km* toimintamatkan. Lattian alapuolelle sijoitettu akusto ei pienennä mallin lastaustilavuutta (jopa 4,4m³) tai lastauspituutta, joka riittää M-korimallissa aina 3,09 m tavaralle ja XL-korimallissa jopa 3,44 metriin. 800 kg kantavuus ja 750 kg vetomassa ovat samat kautta malliston.

Sitten vuoden 1996 markkinoille tulonsa jälkeen Citroën Berlingo Vania on valmistettu jo lähes 1 900 000 kappaletta ja malli pitää vahvasti kiinni 2. sijasta pienten pakettiautojen segmentissä 17% markkinaosuudellaan Euroopassa (vuonna 2020). Yhä edelleen Berlingo Van jatkaa mukautumista asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin.

* (WLTP-syklin mukaisesti mitattu arvo. Toimintamatkaan vaikuttavat eri tekijät, kuten korimalli, valittu ajotapa, ilmanlämpötila, matkareitti sekä lämmitysteho.)

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

HELPPO JA NOPEA LATAUS

ë-Berlingo Vanin lataaminen on yksinkertaista ja 80% latausaste saavutetaan julkisessa pikalaturissa 30 minuutissa. Kotilatauspisteestä tai julkisesta latauspisteestä ë-Berlingo Van latautuu tyhjästä täyteen helposti yön aikana (noin 6 tunnissa). ë-Berlingo Van on aina varustettu tehokkaalla 11 kWh:n 3-vaihe ajoneuvolaturilla.

Ilmaisen ja suomenkielisen MyCitroën -sovelluksen avulla on mahdollista hallinnoida latausta ja matkustamon esilämmitystä sekä -viilennystä myös etäältä. Sovellus kertoo muun muassa akun latausasteen, kertyneen toimintamatkan, ohjaa viivästettyä latausta sekä matkustamon esilämmitystä ja -viilennystä.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

KUSTANNUSTEHOKKUUTTA

Käyttökustannuksilta ë-Berlingo Van on taloudellinen: energian kulutuksen kustannus on viisi kertaa alhaisempi, kuin perinteisessä polttomoottoriversiossa. Lisäksi sähköversion ylläpito on merkittävästi yksinkertaisempaa. Koska täyssähkömallista puuttuvat öljysuodatin, vaihdelaatikko sekä kytkin, mekaaninen rasitus, kulumat sekä viat jäävät merkittävästi pienemmiksi. Samoin energiaa talteen ottava jarrutusjärjestelmä säästää jarrupaloja kulumiselta. Eri tekijät yhteenlaskettuna mallin kustannukset voidaan laskea jopa 30% perinteistä polttomoottoria edullisemmiksi.

MONIPUOLINEN VARUSTELU HELPON KÄYTÖN JA TURVALLISEN AJON TUEKSI

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

ë-Berlingo Van tarjoaa vakiovarustelun tueksi runsaan valikoiman toiminnallisia lisävarusteita, jotka tuovat malliin lisää mukavuutta, käytön helppoutta ja turvallisuutta.

Saatavana on 18 arkea helpottavaa, käytännöllistä teknologiaa: avaimeton käynnistys ja lukitus, värillinen tuulilasinäyttö, mäkilähtöavustin, peruutuskamera, pysäköintitutkat edessä ja takana, Surround Rear Vision –näyttö taustapeilin tilalla, automaattisesti vaihtuvat ajovalot, sähköinen käsijarru. Ajoturvallisuutta lisäävät aktiivinen hätäjarrutusjärjestelmä, aktiivinen kaistavahti, kuljettajan vireystilan valvonta, törmäysvaroitin ja laajennettu liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä. Yrittäjän mielen rauhaa lisää ammattikäyttöön tulevan mallin 5 vuoden kilometrirajoittamaton takuu.

Citroën ë-Berlingo Van on suunniteltu helpottamaan ja tuomaan lisää mukavuutta työajoon. Jo polttomoottoriversioissa koettu ajonautinto vahvistuu sähkömoottorin hiljaisessa käynnissä ja parannetussa äänenvaimennuksessa. ë-Berlingo Van tarjoaa luokkansa parhaat ominaisuudet ja optimaalisen toimintamatkan päivittäiseen arkeen.

Citroën ë-Berlingo Vanin 1.10.2021 voimaan astuvat, autoverottomat hinnat alkavat 37 210 eurosta ja jälleenmyyjäliikkeissä malli nähdään vuoden 2022 alkupuolella.