Metsäkoneurakointi

Miehikkäläläiselle metsäkoneenkuljettaja Erkki Kimmolle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Hakkuuhaukat Oy:n miehikkäläläiselle metsäkoneenkuljettaja Erkki Kimmolle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Metsä Groupista tuotantopäällikkö Pasi Arkko, operaatiopäällikkö Päivi Huutoniemi, operaatioesimies Minttu Koponen ja metsäasiantuntija Piia Pohjola sekä Hakkuuhaukat Oy:n yrittäjä Kai.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

- Erkki on luotettava, yhteistyökykyinen ja kaikkien kanssa toimeentuleva positiivinen metsämies. Hän on rehti ja viimeisen päälle ammattimies, joka hoitaa työmaansa alusta loppuun hyvin. Erkki ajaa ajokonetta ja tekee kaivurimuokkauksia.

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.