Metsäteollisuus

Metsä Groupin Katri Sedoffille on myönnetty Metsämiesten Säätiön "Työyhteisön hyvä tyyppi" stipendi

Metsä Groupin markkinointipäällikkö Katri Sedoffille on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Metsäliitto Osuuskunnasta SVP puukauppa ja metsäpalvelut Juha Jumppanen, SVP HR Maikki Kropsu, jäsenpalvelupäällikkö Essi Jokinen, viestintäpäällikkö Krista Kimmo, henkilöstöpäällikkö Kirsi Pullinen ja Metsä Fibre Oy:stä markkinointipäällikkö Katri-Elisa Viitanen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

"Katri on tehtävässään varma tekijä ja osaaja, joka on ottanut metsäalan taitavasti haltuunsa. Hän hoitaa oman tonttinsa vastuullisesti ja on ehdottomasti tiimipelaaja. Hän on puhuessaan aina läsnä ja osaa kuunnella ja kuulee. Esimiehenä hän antaa tiimiläisille tilaa löytää uusia ratkaisuja ja toimii näin myös mentorina.

Katrin työskentelyssä on mukana muiden huomioon ja mukaan ottaminen sekä lämmin välittäminen ja huumori. Esiintyessä hän on selkeä ja positiivinen viestijä. Positiivisuus on sana, minkä me kollegat yhdistämme Katriin yksimielisesti.”

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.