Metsäteollisuus

Taipalsaarelaiselle logistiikka-asiantuntija Paula Varikselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Metsä Groupin taipalsaarelaiselle logistiikka-asiantuntija Paula Varikselle on myönnetty ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Paula Varis

Stipendiä esittivät Metsä Fibren operaatioasiantuntija Jarkko Asikainen, Veljekset Hannonen Oy:n kuljetusyrittäjä Tero Hannonen, Kuljetus T. & P. Immonen Oy:n kuljetusyrittäjä Tero Immonen, Kuljetus Jouha Oy:n kuljetusyrittäjä Petri Jouha ja Szepaniak-yhtiöiden koneenkuljettaja Paavo Virolainen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Paula on aina ystävällinen ja joustava asioissa. Hän on hyvin yhteistyökykyinen ja pitää kuljetusyrittäjien puolta monissa asioissa. Paula on tavoitettavissa lähes aina. Hän on oman työnsä huippuosaaja. Paula tuntee ja osaa työalueensa hyvin sekä tulee hienosti toimeen kaikkien kanssa. Hyvä esihenkilö.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.