Kuljetus

Jari Välkkynen ottaa automaalauksen nyt haasteena

Nukalan Mikon autohallissa Härmässä häärii maaliskuun alkupäivinä valkoisissa Glasurit -haalareissa nuorehko mies uunituoreen Scanian ympärillä. Kädessä on kynäruisku. Jälleen on valmistumassa yksi maanteiden kaunotar ja kaikkien katseet kääntävä liikkuva taideteos. Suuri yleisö näkee Mikon uusimman puutavara-auton ”Magic Dreamin” ensimmäistä kertaa kuljetusnäyttelyssä Helsingin messukeskuksessa.

Dancing Queen
Pari vuotta sitten Kuljetusnäyttelyyn valmistunut Dancing Queen on järjestyksessään seitsemäs Jari Välkkysen Nukalan Mikolle maalaama kaunotar. Tänä vuonna nähdään kahdeksas.

Jari Välkkynen on toinen Suomen ansioituneimmista autojen designmaalareista. Viime aikoina mies on vähentänyt autojen maalausta ja keskittynyt enemmän muuhun taiteeseen, mm. logojen, muotokuvien, seinämaalausten, julisteiden, korttien ja painatusoriginaalien maalaukseen. Henkilöauton, pakettiauton, bussin tai kuorma-auton hän toki maalaa vieläkin, kunhan haaste on tarpeeksi kova.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.