Puutavara-autoilu

Julius Närvä: Sattumalta myyntityöhön

Herätyskello soi arkisin ennen kuutta ja aamupalan jälkeen Julius Närvä suuntaa Fordin keulan Seinäjoelta kohti Maksamaata. Tunnin työmatka menee yleensä puhelimessa asioita hoitaen, asiakkaiden yhteydenotot alkavat usein jo puoli seitsemän aikaan. Pian 40 täyttävä Närvä on toiminut jo viidentoista vuoden ajan Alucarilla kotimaan myynnissä, vaikka myyjää hänestä ei koskaan pitänytkään tulla, eikä hän varsinaisesti myyjänä itseään pidä vieläkään.

Julius Närvä
Julius Närvä on toiminut Alucarin kotimaan myynnissä jo 15 vuoden ajan. Noiden vuosien ajan yrityksen markkinaosuus on kasvanut tasaisesti Suomessa ja on nykyään jo yli 50 prosenttia.

Julius Närvä on kotoisin Jurvasta, juuret johtavat Närvijoen peräkylille, kuten hän itse kuvailee. Peruskoulut hän kävi kotikunnassaan, mutta Seinäjoelle muutto tuli ajankohtaiseksi jo ammattikoulun alkaessa, kun kotipuolessa ei kuljetusalan koulutusta ollut tarjolla.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.