Ajankohtaista

Humppilalaiselle metsuriyrittäjä, metsämestari Oskari Uusitalolle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Luottometsurin yrittäjä Oskari Uusitalolle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät MetsärahastotTaaleri Oyj:n johtaja Jyrki Ketola, TTS Työtehoseuran kehityspäällikkö Eila Lautanen, Ammattiopisto Livian metsurikoulutuksen lehtorit Matleena Lindström ja Markku Viitanen sekä maatila R. Karjusillan yrittäjä ja kouluttaja Rauno Karjusilta.

Asiakkaat ja yhteistyökumppanit kuvaavat Oskaria seuraavasti:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

"Poikkeuksellisen vahvasti metsuriyrittäjyyteen sitoutunut, nuori, ammatistaan ylpeä, itseään kehittävä huippuammattilainen. Kokonaisuuksien hallinta, luotettava asiakaspalvelu sekä työjäljen korkea laatu ovat Oskarin tavaramerkkejä. Positiivinen persoona. Huomioi luontoasiat luontevana osana työtään."

"Palvelutaito ja monipuolisuus: ottaa kokonaisvastuun työkohteista ja hoitaa ne luotettavasti alusta loppuun. Somessa aktiivinen ja hyvä myös videokuvauksissa. Arvostaa ja hoitaa metsäluontoa monipuolisesti."

"Oskarin vahvuus näkyy hänen yrityksensä nimestä: Luottometsuri eli luotettavuus!"

"Ammatillisten näyttöjen vastaanotossa hän on läsnä ja rohkaisee opiskelijoita kehittymään."

"Asiakaslähtöinen ammattimies."

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

"Kunnioittaa luontoa ja on aidosti ylpeä ammatistaan."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.