Metsätrans

Tilaa Metsätrans - tilaajalahjaksi valittavissa nyt myös t-paita

Nyt on mainio aika tilata Metsätrans-lehti. Vuoden toinen numero on valmistumassa, ja ilmestyy tilaajille vielä huhtikuun aikana. Tee tilaus nyt, niin saat välittömästi vuoden ensimmäisen numeron ja loppuvuoden lehdet heti tuoreeltaan. Uusiin tilauksiin tilaajalahjaksi on nyt valittavissa myös tyylikäs, musta t-paita.

Kevään Metsätrans-lehdestä on jälleen muodostumassa painava lukupaketti. Mukana on vuoden ensimmäisestä numerosta aikataulusyistä pois jääneet kattavat tilastot metsäkone- ja puuautoyrityksistä Suomessa, yritysesittelyssä on Metsäalan kuljetusyrittäjien Vuoden kuljetusyritys sekä keihässankareiden Antti Ruuskasen ja Tero Pitkämäen perustama Ruuskanen & Pitkämäki Forest Oy. Tuttuun tapaan haastatteluissa on myös puutava-auton ja metsäkoneenkuljettajat, juttusarjamme puutavara-autonkuljettajien alan vaihdon syistä jatkuu, ja paljon muuta.

T-paita juhlistaa lehden 25. vuosikertaa

Metsätransin heavy t-paita on miellyttävä päällä ja kestävä käytössä. Paidassa on
vahvistetut olkasaumat ja niskassa kaksoistikkaus. Elastinen, miellyttävän tuntuinen nelinkertainen kaularesori, pitää hyvin kuosinsa. 100% puuvillaa, saatavilla koot S-XXXL.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Rinnassa M25-tunnus, joka juhlistaa 25. lehden vuosikertaa. Tilaa siis nyt laatulukemista, ja saat paidan samaan pakettiin. Tutustu tästä tilausvaihtoehtoihin.