Metsäkoneurakointi

Levypankot nyt myös Keslan pienimpiin perävaunuihin

Kesla levypankot

Ajokoneista tutut levypankot on nyt saatavana Keslan pienimpiin traktorin metsäperävaunuihin eli 104- ja 114HD-malleihin. Levypankot helpottavat puiden asettelua ja tarjoavat myös mahdollisuuden erotella eri puulajit kuormatilassa.

Keslan 104- ja 114-vaunusarjojen nettokantavuus on 10 tonnia. Kuormatilan ala on 2,4 m2 ja kuormatilaan mahtuu 7,7-8,9 p-m3 puuta. Ne sopivat monenlaiseen työhön, urakointia unohtamatta. 114HD-vaunu on varustettu rullavedolla ja siihen on mahdollista valita aisapariksi jopa 8,7 m puomilla oleva nosturi. Yhteistä näille vaunuille on 1-palkkirunko, erinomainen kuormatilan muunneltavuus ja markkinoiden laajin lisävarustevalikoima. Nyt näihin perävaunuihin on siis tarjolla myös ammattimaisista ajokoneista tutut levypankot.

Levypankot helpottavat puun käsittelyä

Levypankot paitsi näyttävät ammattimaisilta, niiden muotoilu myös helpottaa aidosti puun käsittelyä. Pankkojen pohjassa ja sivulevyissä on sahapinta, jonka ansiosta puut pysyvät paremmin paikallaan. Pankojen sivulevyt tarjoavat osastointimahdollisuuden eri puulajeille. Pankoista löytyy lisäksi myös kuormanisidontapisteet.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Haluamme tarjota myös pieniin traktorin metsäperävaunuihin ammattimaisia ominaisuuksia, kertoo Kesla Oyj:n Traktorivarusteet-liiketoiminnan johtaja Markku Lappalainen.
Uudistusta ovat edesauttaneet perävaunutuotannon koneinvestoinnit, jotka ovat monipuolistaneet valmistettavien komponenttien muotoja ja vaikuttaneet eri valmistustekniikoiden käyttömahdollisuuksiin.

Saatavilla huhtikuun alusta alkaen

Levypankot ovat saatavilla huhtikuun 2022 alusta lähtien tehtyihin KESLA 104- ja 114HD-vaunujen tehdastilauksiin. Pankot on saatavana myös jälkiasenteisena lisävarusteena.

Kesla levypankot