Tapahtumat

Koivunen Oy mukana Maxpossa

Koivunen Oy
Koivunen Oy:n messuosasto vuoden 2019 Kuljetusnäyttelyssä.

Raskaan kaluston varaosa-, lisävaruste- sekä päällirakennetarpeissa asiakkaita palvelee Koivunen Oy:n laaja ja monipuolinen raskaan kaluston tuotevalikoima. Yli 70 tuotemerkin valikoima sisältää jopa 35 000 nimikettä erilaisia automerkkikohtaisia varaosia, lisävarusteita, kuormankäsittelylaitteita ja yleistarvikkeita. Jakelukanavina toimivat paikalliset jälleenmyyjät ja erikoiskorjaamot.

Maxpon osastollaan Koivunen esittelee 58,5 Tm:n PM-kappaletavaranosturilla varusteltua kuorma-autoa, Ferrari henkilönostokoreja, hydrauliikkakomponentteja, työkaluja, raskaan kaluston Maxion- ja MT-levypyöriä sekä Hankook- ja Petlas-renkaita.

Lisäksi esittelyssä on raskaan kaluston Top Truck -korjaamoketju. Top Truck on Groupauto Internationalin organisoima, innovatiiviseen ja hyväksi todettuun toimintamalliin perustuva raskaan kaluston korjaamopalveluita tarjoava ketju, joka on suunnattu riippumattomille hyötyajoneuvo-, kuorma-auto- ja perävaunukorjaamoille. Suomessa ketjua hallinnoi Koivunen Oy.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Top Truck

Top Truck on suurin raskaan kaluston korjaamoketju Euroopassa. Top Truck -konsepti kattaa 17 maata, joissa toimii yhteensä yli 1000 raskaan kaluston huoltopistettä. Suomessa toimipisteitä on 42. Top Truck -ketjulla on käytössä 24/7-päivystyspalvelu, joka auttaa raskaan kaluston asiakkaita, kun matka jostain syystä katkeaa. Palvelu järjestetään yhteistyössä Falck Oy:n kanssa.

Koivunen Oy

Koivunen Oy on merkittävä suomalainen autoalan teknisen kaupan monialayritys, jonka perinteet ulottuvat vuoteen 1927 asti. Koivunen Oy toimii henkilöautojen sekä raskaan ajoneuvokaluston varaosien, lisävarusteiden, laitteiden, renkaiden ja vanteiden sekä työkalujen, koneiden ja kiinnitystarvikkeiden maahantuojana. Koivunen toimii markkinoilla Suomessa ja Baltian maissa.

Konsernin liikevaihto on yli 150 miljoonaa euroa. Lähes 140 000 tuotteen varastovalikoima kattaa autokantamme laajan tyyppi- ja ikäkirjon niin kotimaassa kuin lähialueillakin. Fixus Center Oulu mahdollistaa raskaan kaluston varaosatoimitukset Ouluun ja lähikuntiin jopa samalle päivälle. Myös Fixus Center Lahti ja Fixus Center Seinäjoki palvelevat raskaan kaluston asiakkaita monipuolisella tuotevalikoimalla.