Metsäteollisuus

Liperiläiselle Jani Ylöselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Jani Ylönen

Stora Enson liperiläiselle opastaja Jani Ylöselle on myönnetty ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa. Stipendiä esittivät Stora Ensosta ostopäälliköt Antti Rantanen ja Olli Simanainen sekä Joensuun ja Kiteen ostotiimien 30 metsäasiantuntijaa.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

"Janin järjestelmällisyys ja sitoutuneisuus työnsä hoitamiseen on huippuluokkaa. Positiivisella ja hyvällä asenteella höystettynä hän tukee metsäasiantuntijoita heidän arjen työssään ratkoen ongelman kuin ongelman. Jani on helposti lähestyttävä ja hänen reagointinsa ongelmien ratkaisemiseksi on nopeaa. Samassa yhteydessä hän pyrkii lisäämään työkavereiden osaamista osallistamalla heidät prosessiin. Jani ei jää märehtimään ja voivottelemaan vastoinkäymisten kohdalla, vaan ratkaisukeskeisenä ihmisenä päättäväisesti selvittää esille nousseet haasteet. Työyhteisön osaamista Jani varmistaa myös jakamalla tietoa proaktiivisesti laajalle työyhteisöön. Metsäasiantuntijat kokevat Janilta saamansa avun erittäin tärkeäksi ja työhyvinvointia tukevaksi. Jani on rehti ja luotettava tolkun metsämies, tuoden työyhteisöön hyvää huumoria."

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.