Puutavara-autoilu

Äänestä upeinta MKY ry:n puuautovideota ja osallistu arvontaan

puinen puuauto

Metsäalan Kuljetusyrittäjät ry:n Näkyvyys-hankkeessa taltioitiin videoiden ja kuvien muotoon puutavarakuljetuksen arkea 2020-luvun alussa. Ympäri Suomea järjestetyissä kuvauksissa taltioitiin yhteensä 11 videota ja 150 kuvaa.

Kaikki videot on jaettu Youtubessa ja Facebookissa, minkä lisäksi kuvia on käytetty monissa tarkoituksissa oppilaitoksista lähtien. Aineisto toimii tärkeänä materiaalina myös tuleville historioitsijoille. Hanketta oli tukemassa Metsämiesten Säätiö.

Nyt voit äänestää mikä videoista on mielestäsi kaikista upein. Äänestä parasta videota 15.6.2022 mennessä ja olet mukana arvonnassa. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yksi upea käsityönä tehty puutavara-auto. Lisäksi arvotaan viisi 100 euron arvoista ST1:n polttoainelahjakorttia.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Äänestämään pääset täällä: ÄÄNESTÄ

Äänestyslomakkeella voit katsoa kaikki videot, jotta äänesi menee varmasti oikealle videoille.

Videot minuutin pakettiin koosti niiden kuvaaja Akseli Muraja. Koostevideon lopussa on kuvia kuljettajista, jotka työarkeaan videolla esittelevät. MKY ry kiittää kaikkia jäsenyrityksiä ja kuljettajia, ilman heitä tätä arvokasta työtä ei olisi voitu tehdä.

Koostevideo.