Puutavara-autoilu

Alucar laajentaa toimintaansa Rovaniemelle

Alucar Oy, puuauto

Alucar avaa Rovaniemen toimipisteen syksyllä 2022. Toimipisteessä asennetaan ja huolletaan puutavara-autojen päällerakenteita ja nostureita.

Alucarin Rovaniemen toimipiste tuo palvelut lähemmäs Pohjois-Suomen puunkuljetusyrityksiä. Puutavara-autojen päällerakenteet suunnitellaan ja rakennussarja valmistetaan edelleen Maksamaalla, mutta asennus tapahtuu jatkossa lähempänä asiakasta.

- Alucarin markkinatilanne Pohjois-Suomessa on erittäin hyvä. Meillä on alueella pitkiä ja hyviä asiakassuhteita. Toimipaikan avaaminen on jatkumoa palveluidemme kehittämisessä, iloitsee Alucarin toimitusjohtaja Anssi Alasaari.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Alucarin Rovaniemen toimipiste palvelee puunkuljetusyrityksiä koko puutavara-autojen elinkaaren ajan. Päällerakenteet ja nosturit asennetaan uusiin kuorma-auton alustoihin asiakkaan tarpeiden mukaan, sillä jokainen Alucarin varustelema auto on asiakkaan tarpeisiin suunniteltu ja räätälöity kokonaisuus. Rovaniemellä tarjotaan jatkossa myös päällerakenteiden ja nostureiden huoltopalveluita.

Alucar on rekrytoinut ja kouluttanut uuteen toimipisteeseensä oman asennustiimin ja työnjohtajan. Koko tiimi saa työhönsä laajasti tukea Maksamaan tehtaalta, ja Alucarin tuttu korkea laatu voidaan taata jatkossakin.

Alucarin laajentumisella halutaan vahvistaa yhtiön toimituskykyä ja nopeuttaa puutavara-autojen toimitusaikoja.

- Maailmanlaajuinen komponenttipula on purrut myös meidän alaamme, ja toimitusajat ovat venyneet. Haluamme korjata tilannetta ja lisätä asennuskapasiteettia. Samalla kehitämme jälkimarkkinaa, Alasaari kertoo.

Anssi Alasaari, toimitusjohtaja, Alucar Oy