Tapahtumat

APF 2022 – Iso-Britannian merkittävin metsäalan tapahtuma

Iso-Britannian suurin metsäalan messutapahtuma järjestetään normaalisti joka toinen vuosi. Koronan takia vuoden 2020 tapahtuma siirtyi ensin vuodella eteenpäin, mutta jouduttiin perumaan myös 2021. Näin ollen edellisestä näyttelystä oli vierähtänyt jo neljä vuotta, kun tapahtuma avautui 22. syyskuuta Ragley Hallissa, Alcestorissa lähellä Birminghamia. Tällä kertaa perinteinen metsänäyttely oli yhdistänyt voimansa arboristitapahtuman kanssa.

APF 2022

Forest Machine Magazinen Rab Eastonin mukaan APF oli hyvä tapahtuma, mutta ei valitettavasti sellainen metsäalan näyttely kuin aiemmin. Vaikka järjestäjät hehkuttivat tapahtumaa menestykseksi, sekä näytteilleasettajien että kävijöiden määrä laski vuoden 2018 tapahtumasta. Tämä siitä huolimatta, että nyt kaksi näyttelyä olivat yhdistäneet voimansa. Virallisia kävijämäärätietoja ei tätä kirjoitettaessa vielä ollut julkaistu.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.