Tapahtumat

Scania esittelee Bauma-messuilla uusia ja tehokkaampia moottoriratkaisuja

Scania

24. lokakuuta Münchenissä alkavat rakennus- ja teollisuusalan Bauma-messut, ja Scania esittelee siellä ensimmäistä kertaa hiljattain lanseeratun rivimoottorialustan.

Scania tuo messuille useita tuotteita, joista yksi on seuraavan sukupolven 13-litrainen DC13-erillismoottori teollisuuteen ja sähköntuotantoon. Messuosastolla on esillä myös sähköistettyjä voimaratkaisuja varten tarkoitettu e-moottori ja akku. Scania tunnetaan luotettavana voimaratkaisumoottoreiden toimittajana, ja nyt tuotteet ovat entistäkin kestävämpiä. Scanian Connected Services -palvelut on suunniteltu varmistamaan, että saat ratkaisustasi huippuluokan suorituskyvyn, mutta myös huippuluokan ylläpidon ja tuen. Connected Services on myös esillä Scanian osastolla.

Tapahtumassa on myös mahdollisuus tutustua seuraavan sukupolven 11-litraiseen DC11-moottoriin virtuaalisesti. Uuden moottorialustan saaminen messuille on kohokohta.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Tämä on kaikkien aikojen polttoainetehokkain moottorialustamme, jossa on enemmän vääntöä, enemmän tehoa ja jopa 50 prosenttia pidempi perusmoottorin käyttöikä, Scanian Power Generation -liiketoiminnan tuotejohtaja Pär Olof Åhlin sanoo.

Uuden moottorialustan suorituskyky ja luotettavuus ovat samat kuin asiakkaat ovat tottuneet Scanialta, mutta sen CO2-päästöt ovat pienemmät.

- Haluamme edistää vastuullisempaa tulevaisuutta, ja johtava asemamme kuorma- ja linja-autojen alalla ulottuu nyt myös teollisuuteen, Åhlin lisää.

Siirtyminen kohti vastuullisuutta on ehdottomasti saavuttanut erillismoottoriasiakkaat. Ja niin kauan kuin polttomoottoreita käytetään – ja näin tulee olemaan lähitulevaisuudessa – niiden ilmastovaikutuksia olisi parannettava. Siksi Scania on edelläkävijä erillismoottorien ilmastovaikutusten vähentämisessä.

- Tämä näkyy Scanian moottoreissa työkoneissa ja maansiirtokoneissa, ja se on erinomaisesti toteutettu uudessa moottorialustassamme, Scania Industrialin tuotejohtaja Mert Uzel sanoo.

Scania moottori