Tapahtumat

Tampereen konepajamessuilla yli 6000 kävijää

Metalliteollisuuden ammattimessut Konepaja ja Pohjoismaiden suurin hitsausalan messutapahtuma Nordic Welding Expo palasivat rytinällä tapahtumakentälle neljän vuoden odotuksen jälkeen. Messu-uutuutena tapahtumakokonaisuuden täydensi 3D-tulostamisen ja uusien materiaalien 3D & New Materials. Kolmikko keräsi Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen hallien huomaan 6270 kävijää. Kaikki koneet ovat pajassa seuraavan kerran 19.21. maaliskuuta 2024.

hitsaus

Metalliteollisuuden koneiden ja laitteiden ykköstapahtuma Konepaja ja hitsauksen, liittämisen ja leikkaamisen Nordic Welding Expo yhdessä täysin uuden 3D & New Materials -tapahtuman kanssa kokosivat yhteen 257 näytteilleasettajaa. Messukolmikkoon oltiin erityisen tyytyväisiä, aidot koneet pajassa sekä laadukas kävijäkunta niittivät kiitosta.

- Neljän vuoden odotuksen jälkeen on ollut upeaa päästä jälleen messuille! Olemme tavanneet niin uusia asiakkaita kuin kohdanneet olemassa olevia kumppaneita. Tapahtumalle, jossa työstökoneet ovat oikeasti esillä, on selkeä tilaus. Erittäin hyvät messut, olemme tyytyväisiä ja ilmapiiri kaikkineen on ollut valtavan positiivinen! Messut ovat olleet meille myös menestys, josta suuri kiitos kaikille asiakkaillemme, kertoo toimitusjohtaja Petri Järvinen Cron-Tek Oy:stä.

Nordic Welding Expo

- Tapahtumassa on ollut hieno tunnelma sekä todella hyvin kävijöitä. Mahtavaa, että on saatu Suomeen ensimmäinen alan tapahtuma, ja saadaan levittää 3D:n ilosanomaa yhdessä. Yhteisöllisyys onkin ollut täällä erityisen hienoa, tämän jutun tekeminen yhdessä on ollut parasta, sanoo Finnish Additive Manufacturing Ecosystem FAME:n ohjausryhmän puheenjohtaja ja Etteplan Oyj:n osastopäällikkö Tero Hämeenaho.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Messut ovat olleet erinomaiset! Paikalla on ollut alan ihmisiä, jotka ovat olleet vailla erityisosaamista. Olemme iloisia, että apuamme tarvitaan ja saamme yhdessä ratkaista kumppaniemme haasteita. Kaikkineen todella positiivinen kokemus, hitsausalan ihmiset ja konepajalaiset ovat kaikki koossa ja täällä on hyvä pöhinä! iloitsee asiantuntija, yrittäjä Olli Riihiluoma Somotec Oy:stä.

Nordic Welding Expo

Hitsauksen SM-voittajaksi kruunattiin Joonas Hiltunen Oulusta

Ammatillista perustutkintoaan suorittavat nuoret mittelöivät Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys ry:n järjestämissä hitsauksen SM-kilpailuissa koko kolmen päivän mitalla. Voittoon itsensä hitsasi Joonas Hiltunen Oulusta. Taitajien suorituksia oli mahdollista seurata A-hallin hitsauskilpailualueella.

hitsausrobotti

Metallijuhla 3D-kuorrutuksella tarjosi kohtaamisia rautaisella otteella

Kolmen päivän aikana 29.11.–1.12. messutapahtumissa vieraili yhteensä 6270 kävijää. Alojen asiantuntijoiden, terävimpien yritysten sekä tulevaisuuden osaajien merkityksellisiä kohtaamisia oli odotettu. Seuraavan kerran kolmikko Konepaja, Nordic Welding Expo ja 3D & New Materials kohtaa kulkijansa 19.–21. maaliskuuta 2024

Nordic Welding Expo

.