Metsäteollisuus

Kuusamolaiselle Juha-Antti Sorsalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Metsäteho Oy:n kuusamolaiselle systeemisuunnittelija, tutkija Juha-Antti Sorsalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Juha-Antti Sorsa

Stipendejä esittivät WeGo Group Oy:stä myyntijohtaja Sami Strömsten, CaseSensitivestä web-suunnittelija Susanna Suortti, Metsäteho Oy:stä tutkimusjohtaja Jukka Malinen, tutkijat Timo Melkas ja Markus Strandström, erikoistutkijat Heikki Ovaskainen, Asko Poikela, Kirsi Riekki, Tapio Räsänen ja Pirjo Venäläinen sekä toimitusjohtaja Heikki Pajuoja.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Juha-Antti on asenteellaan ja huumorintajullaan työyhteisön hyvää ilmapiiriä ylläpitävä ja edistävä henkilö. Juha-Antti on vastuuntuntoinen ja häneen voi luottaa. Hän on aina valmis auttamaan ja selvittämään toimivat ratkaisut kaikenlaisiin tietoteknisiin pulmiin. Hän uskaltaa heittäytyä tilanteisiin ja olla oma itsensä. Uusiin haasteisiin Juha-Antti suhtautuu avoimesti ja ennakkoluulottomasti sekä uskaltaa kertoa asioiden realiteetit.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.