Metsätrans

HAWEssa energia, voimavarat, aika ja tilankäyttö ovat polttopisteessä

HAWE on tekniikaltaan ja laadultaan erinomaisten hydrauliikkakomponenttien ja -järjestelmien johtava valmistaja. Yli 1400 työntekijää työskentelee yrityksen Münchenissä sijaitsevassa pääkonttorissa, viidessä muussa Saksan toimipisteessä sekä kansainvälisessä myyntiverkostossa, johon kuuluu yksitoista tytäryhtiötä Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Kaukoidässä. Espoon Muuralassa Suomen ja lähialueen asiakkaita palvelee kuusi ammattilaista.

HAWE
Jatkuva perehdyttäminen sekä Saksassa että Suomessa ylläpitää henkilöstön motivaation, ennakkoluulottomuuden ja uskollisuuden. Toimitusjohtaja Mikko Vainion ohjauksessa Timo Luojus (vas.), Pia Pitkänen, Jaana Partanen, Seppo Alaranta ja Jukka Torvinen.

Toimitusjohtaja Mikko Vainion mukaan HAWEn tuotteiden, palveluiden ja toiminnan ohjenuorana ovat tyytyväiset, vaativat asiakkaat. Haasteisiin vastataan panostamalla suunnittelussa, toteutuksessa ja markkinoinnissa neljään ydintekijään – energiaan, voimavaroihin, aikaan sekä tilankäyttöön.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.