Metsäteollisuus

Suomen metsäkeskuksen Antti Pajulalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Suomen metsäkeskuksen seinäjokelaiselle metsätilarakenteen johtavalle asiantuntija Antti Pajulalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Antti Pajula

Stipendiä esittivät Suomen metsäkeskuksesta metsätilarakenteen asiantuntijat Esa Lappalainen, Jukka Matilainen ja Jarmo Mulari, luonnonhoidon johtava asiantuntija Riitta Raatikainen, metsänhoidon johtava asiantuntija Markku Remes sekä yrityspalvelujen päällikkö Marko Ämmälä.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

"Antti on asiantuntija isolla A:lla. Ystävä suurella sydämellä. Antti auttaa aina, arkena ja sunnuntaina. Veroniksit jakaa, vaikka puun takaa. Antti tukee ja kannustaa muita työyhteisön jäseniä. Hän osaa luontevasti jakaa kiitokset, kun on niiden aika. Antin aito innostus työtehtäviin tarttuu ja toimii esimerkkinä meille muillekin. Hänellä on aina aikaa työkavereille. Antin aito kiinnostus metsäasioista ja erityisesti metsäveroasioista saa myös työkaverit innostumaan.

Antti tukee muita loistavalla tietotaidolla, mutta on aina innokkaana myös ratkaisemaan ylivoimaisetkin tilarakenne haasteet. Hän näkee kokonaisuudet ja pystyy aina tekemään joukkueestaan vahvemman. Antti auttaa aina. Hän jakaa asiantuntemustaan aina hyvällä mielellä, jolloin kuulija löytää uusia ratkaisuja. Antin positiivisessa seurassa työkaverikin voimaantuu. Kun tiimi loistaa, niin sinä loistat - Antti saa porukkamme loistamaan.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.