Metsäteollisuus

Seinäjokelaiselle metsän- ja luonnonhoidon asiakasneuvoja Tarja Rinta-Hynnilälle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Suomen metsäkeskuksen seinäjokelaiselle metsän- ja luonnonhoidon asiakasneuvoja Tarja Rinta-Hynnilälle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Tarja Rinta-Hynnilä

Stipendiä esittivät Suomen metsäkeskuksesta asiakkuuspäällikkö Jouni Aila, asiakkuusasiantuntija Kirsi Järvikylä, metsäneuvoja Jaana Kulmala, sovelluskoordinaattori Eeva Mäenpää, metsän- ja luonnonhoidon asiakasneuvojat Maria Pesiö ja Marie Rantanen sekä tietopalvelusihteeri Sirkka Suominen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Tarja on avoin, aurinkoinen ja todella helposti lähestyttävä ihminen, joka ottaa kaikki työkaverit huomioon kaikissa arjen tilanteissa ja kohtaa heidät aidosti omana itsenään – samalla antaen myös muille tilaa olla juuri sellaisia kuin he ovat. Tarjassa on aitoa pohjalaista kökkä-henkeä, eli hän ei epäröi hetkeäkään auttaa työkaveria oli kysymys minkälaisesta avuntarpeesta tahansa. Tarja on suora ja rehellinen, eikä hän myöskään arastele antaa rakentavaa kritiikkiä ja esittää parannusehdotuksia tilanteen sitä vaatiessa. Tarjan elämänmyönteisyys näkyy myös työelämässä ja hänellä onkin aito halua oppia koko ajan uutta ja kehittää itseään. Tarjalla onkin halu ja pyrkimys itsensä lisäksi kehittää myös työyhteisöä ja työtapoja koko ajan parempaan suuntaan, huomioiden kaikkien asianosaisten tarpeet ja tunteet. Kaiken tämän lisäksi Tarja on hersyvän hauska ihminen, jonka seurassa ei koskaan ole tylsää!”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.