Metsäteollisuus

Lahtelaiselle operaatioasiantuntija Jarkko Nummelinille ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Koskisen Oyj:n lahtelaiselle operaatioasiantuntija Jarkko Nummelinille on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Jarkko Nummelin

Stipendiä esittivät Koskisen Oyj:stä hankintapäälliköt Panu Kuotola ja Antti Leikas, toimistopäällikkö Minna Nummelin, metsäjohtaja Joonas Ojasalo, operaatioasiantuntija Sauli Olkkonen ja kehityspäällikkö Henni Vahto.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Jarkko on ystävällinen ja avulias moniosaaja. Hän on aina valmis auttamaan hymyssä suin, ja tekeekin töitä koko puunhankintaorganisaation kanssa tinkimättömällä ammattilaisen otteella. Jarkko tarttuu uusiin haasteisiin avoimella ja positiivisella asenteella, ja vie projektit osaltaan tinkimättömästi maaliin.

Jarkko on monessa asiassa Koskisen puunhankinnan "luottopakki"!"

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.