Metsäteollisuus

Porilaiselle operaatioasiantuntija Elina Seppälälle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

SataHavun porilaiselle operaatioasiantuntija Elina Seppälälle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Elina Seppälä

Stipendiä esittivät UPM Metsästä metsäasiakaspäällikkö Eero Hirvikoski ja metsäasiakasvastaavat Heikki Hujo, Saku Laaksonen, Jukka Leppänen ja Olli Mikkola sekä Satahavun metsäasiantuntija Jimi Blom ja toimitusjohtaja Sauli Norolahti.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Elina on metsäammattilainen, joka suhtautuu kaikkiin tehtäviin antaumuksella ja on aina valmis auttamaan kaveria. Elina osallistuu, kuuntelee ja vaikuttaa laajasti omalla tuoreella, ennakkoluulottomalla ja eteenpäin katsovalla tavallaan sekä esimerkillisellä esihenkilötoiminnallaan niin, että metsänhoitotyöt tulevat suunnitellusti ja asiakkaan kanssa sovitulla tavalla tehtyä."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.