Metsäteollisuus

Jyväskyläläiselle operaatioasiantuntija Sanna Kuituselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Metsäpalvelu Kärkkäinen Oy:n jyväskyläläiselle operaatioasiantuntija Sanna Kuituselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Sanna Kuitunen

Stipendiä esittivät UPM Metsästä avainasiakaspäällikkö Matti Koskela, metsäasiakasvastaavat Hannu Nyrhilä ja Janne Riihiaho, metsänhoitoasiantuntija Jouni Puranen ja operaatioasiantuntija Janne Sievänen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Sannalla on esimerkillinen asenne työtehtäviin: positiivinen, iloinen ja ratkaisukeskeinen. Hankalimmatkin asiat Sanna saa maaliin mukavalla ja toiset huomioon ottavalla asenteella. Sama asenne piristää koko toimiston ilmapiiriä päivästä toiseen. Hän on huomattavan auttavainen ja avulias. Sanna saa kanssaolijat hyvälle tuulelle ja hän ei näytä ikinä olevan huonolla tuulella.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.