Tapahtumat

Uusimmat Renault Trucks mallit kattavasti esillä Kuljetus 2023 -messuilla

25.-27. toukokuuta 2023 Jyväskylässä järjestettävillä Kuljetusmessuilla osastolla B121 on esillä uusimmat Renault Trucks kuorma- ja pakettiautot. Laajan käyttövoimavalikoiman omaavan Renault Trucks -malliston tarjonnasta osastolla esitellään T, T High sekä C-sarjan kuorma-autot sekä Master erilliskorialusta. Uutta tämän vuoden messuilla on esim. T-sarjaan saatava polttoainetehokas Turbo Compound –moottori, osastolla esiteltävät sähkökäyttöisten mallien komponentit sekä Master E-Tech sähköpakettiauton koeajot. Kuljetusmessujen ajan voimassa on houkuttelevat tarjoukset sekä autoista että osastolta löytyvästä oheistuotteiden Renault Trucks shop -kaupasta.

Renault Trucks

Esittelyssä:

 • Renault Trucks T High 480 6x2 -vetoauto uudella polttoainetaloudellisella DE13 Turbo Compound -moottorilla
 • Renault Trucks T 480 6x2 -vetoauto uudella DE13-moottorilla
 • Renault Trucks T 480 6x2 -alusta uudella polttoainetaloudellisella Turbo Compound -moottorilla
 • Renault Trucks C 520 8x4 Tridem -alusta uudella DE13-moottorilla
 • Renault Trucks C 520 8x4 2+2 -alusta uudella DE13-moottorilla
 • Renault Trucks Master CCab -erilliskorialusta

Esillä olevat komponentit:

 • Raskaiden T ja C E-Tech sähkökuorma-autojen ajovoimayksikkö ja akkupaketti
 • D ja D Wide E-Tech sähkökuorma-auton ajovoimayksikkö

Esittelyssä muilla osastoilla lisäksi:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Renault Trucks D E-Tech 4x2 NEK Oy:n kokosivuaukeavalla korilla, NEK Oy:n osastolla U314
- Renault Trucks D E-Tech 4x2 NEK:Oyn kokosivunaukeavalla jakelukorilla, Kaukokiidon osastolla U103
- Renault Trucks C 380 6x2 – Pajakulman osastolla Fassin nosturilla ja kiinteällä lavalla – Pajakulman osastolla U322
- Renault Trucks Master NEKin korilla ja DHollandian takalaitanostimella – Dhollandian osastolla U104

Sähköpakettiautojen koeajoalueella: Renault Trucks Master E-Tech 52 kWh varustettuna NEK erilliskorilla.

- Messuilla esillä olevien ajoneuvojen avulla saadaan läpileikkaus Renault Trucks mallistosta. Komponenttien avulla myös E-Tech sähkökuorma-autojen mallistoa saadaan esille uudella tavalla. Uudet Turbo Compound –moottorit tulivat saataville T ja T High autoihin loppuvuodesta 2022. Turbo Compound -teknologia tekee moottorista tehokkaamman ja polttoainetaloudellisemman ja mahdollistaa myös suuremman vääntömomentin alhaisemmilla moottorin kierrosnopeuksilla. Uudessa DE13 TC -moottorissa on myös Renault Trucks malliston korkein vääntömomentti. Kaikki ylimääräiset vaihteenvaihdot vaikuttavat negatiivisesti polttoaineenkulutukseen ja kuljettajan kokemaan ajokokemukseen. Toimitamme myös laajan sähköisen sekä kaasukäyttöisen malliston. Suomessa eritysesti täyssähköiset D E-Tech kuorma-autot ovat olleet useiden asiakkaiden jakeluajossa jo pitkään. Secon Oy:n ajossa olevaa Master E-Tech sähköpakettiautoa pääsee messuilla myös koeajamaan, tuotepäällikkö Teemu Saikko Renault Trucksilta kertoo.

- Kuljetus 2023 -messut tarjoaa kattavan läpileikkauksen Renault Trucks mallistoon täyssähköisistä ajoneuvoista perinteiseen diesel käyttöiseen kalustoon. Kaikki käyttövoimat ovat tärkeitä matkalla kohti päästövähennystavoitteita ja yhtenä osana tätä on Turbo Compound -moottori, jolla asiakkaamme ovat saavuttaneet merkittäviä polttoainesäästöjä eri puolella Eurooppaa. Laajan malliston myötä pystymme tarjoamaan sopivan ratkaisun jokaiseen kuljetustehtävään, ja tämän ovat asiakkaamme myös todenneet ja tilauskanta onkin vahvalla tasolla. Tuotantokapasiteettia löytyy vielä tämän vuoden toimituksiin, joten tervetuloa messuille myyjien puheille ja nauttimaan osastomme antimista, myyntijohtaja Juha Mattila Renault Trucksilta kertoo.

Koeaja Master E-Tech sähköpakettiauto

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Uutta tämän vuoden kuljetusmessuilla on Renault Trucks Master E-Tech koeajot, jotka järjestetään messujen jokaisena päivänä klo 11-16. Lähdöt ovat puolen tunnin välein. Koeajettavana on Secon Oy:n ajoon toimitettu uusi 52kWh akustolla varustettu Master E-Tech. Koeajoajan voi varmistaa itselleen etukäteen laittamalla varauspyynnön sähköpostilla: info.fi@renault-trucks.com

Sähköistymisen edelläkävijä: 3,1-44 tonnin täyssähköiset autot

Renault Trucksin mallistossa on vuodesta 2020 lähtien ollut valikoima täysin sähkökäyttöisiä 3,1–26 tonnin kuorma-autoja. Vuonna 2023 markkinoille on tullut kaksi uutta mallia, joiden yhdeistelmämassa on jopa 44 tonnia. - Sähköisten versioiden laajentuminen raskaisiin malleihin on toivottu lisä Suomen markkinoille. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme sähköiset kuljetusratkaisut pakettiautoista raskaisiin kuorma-autoihin juuri niissä segmenteissä missä sähköiset autot ovat parhaimmillaan, Renault Trucks Suomen myyntijohtaja Juha Mattila sanoo.

Uudet brändituotteet esillä Renault Trucks pop-up storessa

Renault Trucks osastolla voi pysähtyä kahville ja tutustua Renault Trucks Store oheistuotteiden pop-up myymälään. Messuilla on tarjolla paljon erilaisia messutarjouksia ja myös lapsille on luvassa ohjelmaa.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Kuljetusmessujen aukioloajat:

 • Torstai 25.5. klo 10-17
 • Perjantai 26.5. klo 10-17
 • Lauantai 27.5. klo 10-16