Metsäteollisuus

Stora Enson savonlinnalaiselle Pasi Lehtosaarelle on myönnetty ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Stora Enson savonlinnalaiselle asiakastukipäällikkö Pasi Lehtosaarelle on myönnetty ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Pasi Lehtosaari

Stipendiä esittivät Stora Ensosta markkinointiasiantuntija Juha Hanni, yritysvastuujohtaja Pekka Kallio-Mannila, metsäjohtaja Janne Partanen, ympäristöpäällikkö Niina Partanen, kehityspäällikkö Ringa Tuikka ja yritysvastuupäällikkö Janne Yrjönen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Pasi on aina valmis auttamaan työkavereitaan, kun tarvis on. Hän on pidetty ja arvostettu työyhteisömme jäsen, joka ratkaisee tilanteen kuin tilanteen Chuck Norrisin tehokkuudella, mutta täysin päinvastaisin metodein - rauhallisesti ja sovittelevasti, toista osapuolta kuunnellen. Pasi on käytännön läheinen ja mutkaton arjen haasteiden ratkaisija; ”taitaa olla pienimmän riesan tie …” Hän suhtautuu erilaisiin ihmisiin aina kunnioittavasti ja arvostavasti, eikä vähällä hermostu. Pasi perehtyy hyvin asioihin, oman vastuualansa superosaaja ja asiantuntija isolla A:lla. Hän on mukisematon vastuunkantaja, joka tarttuu ripeästi toimeen; häneen voi luottaa kuin uuteen köyteen. Pasin erinomainen arjen tilannehuumorintaju pitää työyhteisössä positiivista fiilistä. Hänelle on metsänhoito, metsäosaaminen ja luontosuhde sydämenasia, ei vain yliopistossa opittuja oppiaineita, vaan iso osa Pasin identiteettiä.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.