Metsäteollisuus

Metsä Forestin Johanna Ollila-Reginalle on myönnetty ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Metsä Forestin kemiläiselle osaamisen ja markkinoinnin asiantuntija Johanna Ollila-Reginalle on myönnetty ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Johanna Ollila-Regina

Stipendiä esittivät Metsä Forestista operaatiopäällikkö Esa Hietala, sukupolvenvaihdosten asiantuntija Markku Juuso, controller Kirsi Mulari, piiripäällikkö Jarkko Parpala, resurssipäällikkö Tapio Peltoniemi, palveluasiantuntija Hannele Saukkoriipi sekä Kemin hankintapiirin 31 puukaupan sekä tuotannon ja logistiikan asiantuntijaa.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Johanna on koko piirin tuki ja turva, olipa kyse sitten tietojärjestelmiin tai toimintatapoihin liittyvä ongelma tai pulma. Johannan positiivinen ja rauhallinen luonne sekä ratkaisuhakuinen suhtautuminen ongelmiin antaa heti tunteen vahvasta osaamisesta ja auttamisen halusta. Häntä on helppo lähestyä kaikissa päivittäiseen työhön liittyvissä ongelmissa ja pitkän kokemuksen myötä häneltä löytyy vastaus liki kaikkiin pulmiin kuin apteekin hyllyltä. Johanna osaa tunnistaa kentän väen koulutustarpeet ja kouluttajana hän on erittäin selväsanainen ja asiantunteva. Kaikesta tekemisestä huokuu vahva ammattitaito. Vaikka hänellä on kädet täynnä töitä, ei neuvontatilanteissa koskaan tule tunne, etteikö Johannalla olisi aikaa juuri sinun ongelmiesi selvittämiseen.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.