Metsäteollisuus

Mikkeliläiselle metsäasiantuntija Jussi Myllykselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Jussi Myllys

Metsä Forestin mikkeliläiselle osaamisen ja markkinoinnin metsäasiantuntija Jussi Myllykselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Metsä Forestista piiripäällikkö Jyrki Husu, operaatiopäällikkö Päivi Huutoniemi sekä metsäasiantuntijat Maarit Häkkänen, Jani Koskenniemi ja Mika Volanen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

" Jussi on erittäin ammattitaitoinen ja auttamishaluinen kollegoita neuvoessaan. Useimmiten vastaukset ongelmiin tulevat kuin apteekin hyllyltä ja jos eivät tule, niin hän ottaa ongelmasta kopin ja selvittää asian viivyttelemättä.

Jussin tekemisestä kuvastuu rento ja hyväntuulinen ote sekä aito auttamisenhalu. Mies on varmasti kiireinen, mutta tämä ei milloinkaan näy ulospäin, vaan pienetkin asiat hoidetaan kuntoon positiivisen läpänheiton säestyksellä.

Jussi tekee aktiivisesti selvitys- ja koulutustyötä sekä osaa antaa vinkkejä, joita ei ole edes osattu kysyä. Hän on helposti lähestyttävä persoona, joka tuo työyhteisöön positiivista ”fiilistä”. ”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.