Metsäteollisuus

Iiläiselle toiminnanjohtaja Henri Turtiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Metsänhoitoyhdistys Iin iiläiselle toiminnanjohtaja Henri Turtiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Henri Turtinen

Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Iin hallituksen jäsenet Tauno Korpela, Antero Kurttila, Leena Takaluoma, Markku Vitikka ja Jonne Yliraasakka.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

"Henri on varustettu hyvällä huumorintajulla ja terävillä hoksottimilla. Hän ei isottele tai pidä melua itsestään vaan tekee, kehittää ja johtaa rautaisella ammattitaidolla ja tarmolla. Henrin ja työtiiminsä saamat kiitokset kertovat, että työt onnistuvat ja niihin luotetaan. Hän on aidosti työyhteisön hyvä tyyppi, reilu, rehti ja tarmokas metsien mies.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.