Tapahtumat

Maxpo 2023-messuilla lähes 13 000 kävijää

Maxpo 2023 Suomen suurimmat maarakennus- ja ympäristöhoitokoneiden erikoisnäyttely järjestettiin sateisessa säässä torstaista lauantaihin 31.8. – 2.9.2023 Hyvinkään lentokentällä. Tapahtumaan osallistui lähes 250 yritystä. Säästä huolimatta yleinen tunnelma oli hyvä ja kauppaa tehtiin messuilla kaiken kokoluokan koneista ja lisälaitteista. Kävijöitä oli kolmen päivän aikana lähes 13 000.

Maxpo 2023

- Maxpo-messut järjestettiin nyt perinteiseen tapaan syksyllä. Poikkeukselliset korona-vuodet vaikuttivat messujen järjestysaikaväliin ja joka toinen vuosi järjestettävät messut olivat Hyvinkään lentokentällä myös keväällä 2022. Maxpossa vieraili enemmän ammattilaisia kuin viime keväänä ja määrä kasvoi 30 %. Nyt päästään siirtymään normaalin, joka toinen vuosi järjestettävään tapahtumaan. Seuraavan kerran Maxpo-messut on 28. – 30.8.2025 Hyvinkään lentokentällä, kertoo myyntipäällikkö Risto Wuolle Helsingin Messukeskuksesta.

Maxpo 2023

Rakennuskonealan näyttely-yhdistyksen ja Maxpon kehitysryhmän puheenjohtaja, Dynaset Oy:n pääjohtaja, yrittäjäneuvos Reijo Karppinen on tyytyväinen tapahtumaan.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Maxpo-messuilla on suuri merkitys alalla, sillä täällä pääsee kohtaamaan toisia ammattilaisia ja päivittämään tiedot alan kehityksestä. Missään muualla ei voi tutustua tarjontaan näin laajasti. Tänä vuonna nähtiin entistä enemmän sähköllä toimivia koneita Maxpossa. On tärkeätä koota isot koneet samaan tapahtumaan ja tarjota ammattilaisille paikan, jossa voi nähdä tarjonnan samassa paikassa ja päästä vertailemaan koneita. Lämmitti kovasti, että opiskelijoita ja alaan tutustuvia oli varsinkin torstaina paljon.

Maxpo 2023

Wihuri Oy Teknisen Kaupan markkinointijohtaja Heikki Pohjanpää RealMachineryn osastolta on myös tyytyväinen messuihin ja saatuun kontaktien määrään.

- Maxpossa on ollut kaupallisesti hyviä päiviä. Varsinkin lisälaitteita on myyty hyvin, kaivinkoneista on tullut paljon kyselyitä ja uusi sähköinen Ammann jyrä on kiinnostanut kävijöitä. Nyt harkitaan koneiden ostoa entistä tarkemmin ja kaupat realisoituvat usein vasta tapahtuman jälkeen. Maxpo on tärkeä paikka tuotteiden esittelyyn ja onnistunut tapahtuma. Sade ei ole merkittävästi haitannut. Eivät ne koneet työmaallakaan sateen takia pysähdy, toteaa Pohjanpää.

Maxpo 2023

Maxpo-messut järjesti Helsingin Messukeskus Rakennuskonealan näyttely-yhdistyksen toimeksiannosta joka toinen vuosi, nyt 20. kerran. Suomen suurin maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden erikoisnäyttely Maxpo järjestettiin torstaista lauantaihin 31.8. – 2.9.2023 Hyvinkään lentokentällä. Maxpossa esiteltiin maarakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita kaikissa kokoluokissa. Maxpo 2025 -messut järjestetään 28. – 30.8.2025 Hyvinkään lentokentällä.