Kuljetus

Renault Trucks D-sarja uudistuu: Uusi muotoilu ja parantunut turvallisuus

Renault Trucks esittelee muotoilultaan uudistuneet kaupunki- ja jakeluajoon suunnitellut D-sarjan kuorma-autot, sisältäen E-Tech malliston erikoisominaisuudet. Uusi muotoilu on saanut inspiraationsa sekä kevyistä hyötyajoneuvoista että raskaammasta mallisarjasta. Uusi mallisto kattaa D, D Wide, C 2.3, matalaohjaamoisen D Wide LEC mallin sekä täyssähköiset D E-Tech, D Wide E-Tech ja D Wide LEC E-Tech -mallit. D-sarjan ulkoisten muutosten lisäksi tulevat uudistukset sisältävät useita uusia ominaisuuksia, jotka parantavat sekä kuljettajien että tienkäyttäjien turvallisuutta.

Renault Trucks

- Uudet ominaisuudet tuovat paljon hyviä ominaisuuksia, joista hyötyy yrittäjä ja kuljettaja, sekä myös muut tienkäyttäjät parantuneena turvallisuutena. Uuden malliston myynnin aloitus on jo ensi viikolla, ja uuden D-sarjan tuotanto alkaa helmikuussa, Volvo Finland Ab:n Renault Trucks myyntijohtaja Juha Mattila kertoo.

Muutoksia D-sarjan ulkomuotoon

Renault Trucksin suunnittelutiimit ovat uudistaneet D & D Wide -sarjan ajoneuvoja luodakseen selkeän visuaalisen yhteyden Renault Trucksin raskaan kaluston ja kevyiden hyötyajoneuvojen välille.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Uusista LED-ajovaloista löytyy myös C-muotoinen päiväajovalo, jonka inspiraationa on ollut kevyiden hyötyajoneuvojen valojen muotoilu, mikä samalla muodostaa yhteyden kevyisiin hyötyajoneuvoihin. Etuosan muotoilussa toistuu myös raskaammista mallisarjoista tutut elementit. Jäähdyttimen säleikön yläpuolelle on varattu tilaa kuljetusliikkeen oman visuaalisen ilmeen esille tuomiseksi.

Renault Trucks E-Tech D, D Wide & D Wide LEC sähköversioissa täysin maalattu maskin säleikkö ja etupuskuri luovat oman erottuvan ilmeen E-Tech sähkökuorma-automallistolle. Säleikköön on lisätty myös ohut sininen E-Tech-korostus, joka kasvattaa sähkökuorma-auton sähkönsinisellä korostettua värimaailmaa. Lisäksi kaikissa ajoneuvoissa on Renault Trucksin uusittu logo.

Renault Trucks

Uusia ominaisuuksia parantamaan turvallisuutta kaupunkiympäristöissä

Renault Trucks D, & D Wide, C 2.3, D Wide LEC ja Renault Trucks E-Tech D, D Wide ja D Wide LEC ovat luotuja kaupunkialueille, jätteiden keräykseen, tavaroiden jakelutehtäviin tai rakennustöihin. Näissä ajotehtävissä kuorma-autoille on usein entistä vähemmän tilaa.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Vähentääkseen kuljettajien stressiä ja parantaakseen muiden tienkäyttäjien turvallisuutta, Renault Trucks on varustanut D-sarjan uusilla turvallisuusominaisuuksilla. Uudistuneet nousukahvat ja taustapeilit auttavat vähentämään katvealueita, mikä erityisesti helpottaa ajamista kapeilla kaduilla. Ajoneuvoon asennetut tutkat ja kamerat tarjoavat reaaliaikaista tietoa ja tarvittaessa varoittavat kuljettajaa, mikä osaltaan edistää turvallisempaa ja helpompaa ajamista.

Lisäksi ominaisuudet, kuten automaattinen rengaspaineen valvonta, kaistavahti, kaistanpitojärjestelmä, liikennemerkkitunnistus ja ylinopeusvaroitukset, lisäävät merkittävästi turvallisuutta kuljettajalle ja muille tienkäyttäjille.

Parempaa näkyvyyttä ja turvallista ajoa varten uudet D-sarjan kuorma-autot on varustettu uusilla taustapeileillä.

Renault Trucks