Metsäteollisuus

Karvialaiselle metsäasiantuntija Pia Koskiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Metsähallitus Metsätalous Oy:n karvialaiselle metsäasiantuntija Pia Koskiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Pia Koskinen

Stipendiä esittivät Metsähallitus Metsätalous Oy:n operaatioasiantuntija Kalle Anttila, metsäasiantuntija Elmeri Järvelä, aluepäällikkö Ilkka Korhonen, metsuri Jukka Loponen ja metsänhoitopäällikkö Tanja Oksala.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Pia on töissä aina hyvällä tuulella ja tuo mukanaan työyhteisöön positiivista virettä ja innostunutta tekemisen meininkiä. Hän on innostunut uusista asioista ja auttaa mielellään muita asioiden oppimisessa esimerkiksi perehdyttämällä ihmisiä uusiin tehtäviin. Myös työyhteisön yhteisten asioiden ideointiin ja hoitamiseen Pia on aina valmis osallistumaan. Omasta mielestään Pia on parhaimmillaan silloin kun on jotakin työn alla, oltiinpa sitten töissä tai kotona, paikallaan oleminen ei hänelle sovi. Pia rentoutuu luonnossa muun muassa koiraharrastusten ja retkeilyn parissa.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.