Metsäteollisuus

Oululaiselle metsänhoitopäällikkö Tarmo Myllymäelle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Metsähallitus Metsätalous Oy:n oululaiselle metsänhoitopäällikkö Tarmo Myllymäelle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Tarmo Myllymäki

Stipendiä esittivät Metsähallitus Metsätalous Oy:stä metsänhoitopäälliköt Olli Lipponen ja Tanja Oksala, metsienkäyttö- ja suunnittelujohtaja Hannu Lehtonen, resurssipäällikkö Sonja Päivinen Sonja sekä metsänhoitojohtaja Heikki Savolainen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Tarmo on rauhallinen, eteenpäin katsova ja kehityshaluinen. Hän on valmis vastaanottamaan uusia tuntemattomiakin haasteita. Työkaverit ja työyhteisö arvostavat hänen ammattitaitoaan sekä auttavaista ja ystävällistä asennettaan. Tarmolla on monipuolinen kokemus esihenkilönä ja asiantuntijana niin operatiivisesta toteutuksesta kuin hallinnostakin.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.