Metsäteollisuus

Kempeleläiselle kehitysasiantuntija Virpi Mikkoselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Metsähallitus Metsätalous Oy:n kempeleläiselle kehitysasiantuntija Virpi Mikkoselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Virpi Mikkonen

Stipendiä esittivät Metsähallitus Metsätalous Oy:stä metsävara- ja suunnittelupäällikkö Niklas Björkqvist, aluejohtaja Kalle Eerikäinen, senior advisor Risto Laamanen, metsienkäyttö- ja suunnittelujohtaja Hannu Lehtonen, kehitysasiantuntija Kari Louhisalmi, metsänhoitopäällikkö Tarmo Myllymäki, palvelualueen päällikkö Hanna Soinne ja projektipäällikkö Tarja Wallenius.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Virpin positiivinen asenne, ennakoiva ote ja kyltymätön innostus nostavat työskentelyn hänen kanssaan tasolle, jossa syntyy tulosta. Hän on rautainen metsäsuunnittelun ja metsiin liittyvien inventointitietojen asiantuntija, joka näkee tulevaisuuden mahdollisuutena. Virpin selkeä ja suoraviivainen ajattelutapa auttaa paitsi arjen ongelmatilanteiden selvittämisessä niin myös uuden kehittämisessä. Hänen vilpittömän aito läsnäolonsa tarttuu ja voimaannuttaa koko työyhteisöä.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.