Metsäteollisuus

Kuopiolaiselle kehitysasiantuntija Mika Vartiaiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Metsähallitus Metsätalous Oy:n kuopiolaiselle kehitysasiantuntija Mika Vartiaiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Mika Vartiainen

Stipendiä esittivät Metsähallitus Metsätalous Oy:stä puunkorjuun operaatioasiantuntija Jarmo Heiskanen. korjuupäälliköt Juho Hiltunen ja Ari Pasanen, asiakkuusjohtaja Pasi Korteniemi sekä Senior advisor Heikki Kääriäinen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Mika on rautaisella ammattitaidolla ja rauhallisuudellaan ollut korvaamaton apu toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotossa, jatkokehityksessä ja ylläpidossa. Mika suhtautuu aina positiivisesti ja ystävällisesti työkavereiden tukipyyntöihin sekä ratkoo ongelmat nopeasti, olipa kyse sitten yksinkertaisesta tai monimutkaisemmasta asiasta. Hänen erinomainen kykynsä jatkojalostaa kehitysideoita ja saada ne nopeasti toteutukseen on herättänyt luottamusta työyhteisössä. Hänellä on hieno kyky opettaa tietojärjestelmien uusia ja välillä monimutkaisiakin ominaisuuksia helposti ymmärrettävässä muodossa. Mikaa on siis helppo ja miellyttävä lähestyä niin työ kuin muissakin asioissa ja häneltä löytyy aina aikaa kuunnella ja keskustella työkavereiden kanssa.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.