Metsäkoneurakointi

John Deere Financial käynnistää metsäkoneiden rahoitusohjelmat Suomessa

John Deere Forestry Oy on laajentanut palveluaan Suomen metsäkoneasiakkaille rahoitusratkaisuilla, joita tarjoaa John Deere Financial (JDF), Deere & Companyn rekisteröity tavaramerkki.

John Deere harvesteri

Maatalous- ja nurmikonhoitokoneasiakkaiden John Deere Financial -ohjelmat käynnistyivät Suomessa jo vuonna 2021. Syyskuusta 2023 lähtien rahoituspalvelut (leasing- ja osamaksu) ovat myös John Deere Forestry Oy:n asiakaskunnan käytettävissä.

- Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme laajentaa palveluitamme entisestään ja tarjota metsäkoneasiakkaillemme myös rahoituspalveluita. Yhdessä huoltojen, osien, takuiden ja jatkettujen takuiden kanssa tarjoamme asiakkaillemme täydellisen palvelupaketin, aluejohtaja Mika Hannonen toteaa.

Mika Hannonen

John Deere Financialin Euroopan alueen toimitusjohtaja Andreas Peppel on samaa mieltä: - Markkinat tarvitsevat räätälöityjä rahoitusratkaisuja yhä enemmän, ja tarjoamme ne myös John Deere Forestry Oy:n asiakkaille Suomessa.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Tätä varten John Deere Financial on allekirjoittanut yhteistyösopimukset kahden rahoituskumppanin, OP Yrityspankin ja Nordea Rahoitus Suomen kanssa. Molemmilla kumppaneilla on pitkäaikainen kokemus rahoituksen tarjoamisesta asiakkaille Suomessa.