Metsäkoneurakointi

John Deere Forestry Oy rakennuttaa uuden asiakaspalvelukeskuksen Laukaaseen

John Deere Forestry Oy:n Keski-Suomen asiakaspalvelukeskus muuttaa Suolahdesta Laukaaseen, jonne valmistuvat uudet tilat vuoden 2020 aikana. Tavoitteena on parantaa asiakaspalvelukeskuksen sijaintia ja tehostaa asiakaspalvelua.

-Uudet, omat tilat Kuukanpääntien varrella (Sorajyvän alue Leppävedellä) tulevat olemaan nykyisiä vuokratiloja laajemmat, kertoo Suomen aluejohtaja Mika Hannonen.

Nykyistä suuremmat tilat mahdollistavat entistä kattavamman paikallisen varaosavaraston, josta osat ovat välittömästi asiakkaiden saatavilla.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

-Uuden asiakaspalvelukeskuksen valikoimasta löytyvät sekä kriittiset osat, kulutusosat että John Deere -merkkituotteet, toteaa jälkimarkkinointipäällikkö Marko Niemi.

Koko tontti on kooltaan 10.000 m2 ja asiakaspalvelukeskuksen koko tulee olemaan yli 1.100 m2. Kaikki Suolahden toiminnot siirtyvät Laukaaseen. Keskukseen tulee neljän koneen korjaamohalli sekä yhden koneen pesuhalli, varaosa- ja tarvikemyymälä, varaosavarasto sekä neuvottelutilat ja henkilöstön sosiaalitilat. Pihalle tulee lisäksi kylmävarasto ja tilaa uusille ja käytetyille koneille. Keskuksen rakentaminen aloitetaan syksyllä 2019 ja tavoitteena on ottaa tilat käyttöön syksyllä 2020.

-Tällä investoinnilla jatkamme johdonmukaista panostusta Suomen asiakaspalveluun, lupaa Mika Hannonen.