Tapahtumat

Hiab mukana FinnMETKO 2018 -tapahtumassa

Cargoteciin kuuluva Hiab esittelee Jämsässä järjestettävässä FinnMETKO 2018 -tapahtumassa näyttävän valikoiman LOGLIFT- ja JONSERED-puutavaranostureita sekä tarjoaa mahdollisuuden kokea nykyaikaisimmat nosturinohjausjärjestelmät aidossa ympäristössä.

- Olemme jälleen vahvasti mukana FinnMETKOssa koko tuotetarjoaman osalta. Osastollamme on peräti 14 päällirakennettua ajoneuvoa. Esittelemme laajasti LOGLIFT- ja JONSERED-tuotteita eri malliversioina sekä monipuolisia HIAB- ja MULTILIFT-laitekokonaisuuksia. Ammattilaisilla on mahdollisuus perehtyä suurta mielenkiintoa herättäneeseen HiVisionTM-ohjausjärjestelmään osastollamme sijaitsevalla testialueella. Lisäksi perinteinen puunkuormauskiertue huipentuu messuilla finaaliin, kertoo myyntipäällikkö Jani Koskinen Hiabilta.

Hiab Suomi esittelee messuosastolla nr. 74 laajalti palveluitaan ja ratkaisujaan. Huoltopalvelut on mukana esittelemässä kattavaa palvelutarjontaa sekä uutta ProCare-huoltosopimusratkaisua. Esitteillä on myös Hiab Suomen tarjoaman päällirakennuspalvelun monipuolisia ratkaisuja HIAB- ja MULTILIFT-laittein.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Osasto esittelee asiakkaidemme valmiita raakapuun kuljetusratkaisuja. Eri puomistomallit ja nostoteholuokat sekä ohjausversiot ovat kattavasti esillä. Toiminnallisena elementtinä on sisällytetty koeajokenttä, jossa asiakkailla on mahdollisuus tutustua sähköohjattuun LOGLIFT 150Z -hyttinosturiin sekä LOGLIFT 118S HiVisionTM -puutavaranosturiin. Yhteistyön merkeissä mukana on myös Olsbergs Electronics omalla mininosturillaan, joka tarjoaa koko perheelle mahdollisuuden päästä nosturin puikkoihin, Koskinen kertoo.

Ja Puunkuormaajamestari 2018 on...?

Perjantaina 31.8.2018 selviää, kuka on puunkuormauksen suomenmestari vuonna 2018. Perinteinen kilpailu järjestetään jo 33. kerran. Tänä vuonna uutena elementtinä on mukana naisten finaali, joka alkaa perjantaina klo 13 ja miesten virallinen finaali klo 15.

- Alkukilpailuissa on jälleen nähty nopeita suoritusaikoja sekä uusia haastajia, joten tämän vuoden finaalista on odotettavissa todella kovatasoinen kilpailu, toteaa Jani Koskinen.

FinnMETKO-messut järjestetään Jämsässä 30.8-1.9.2018.