Puutavara-autoilu

Purkuaikataulut puhututtavat edelleen, positiivista kehitystäkin tapahtunut

Noin kaksi vuotta sitten Erkki Saarivirta antoi Metsätrans-lehdelle haastattelun, jossa hän poikkeuksellisen rohkeasti ja suoraan arvosteli puutavara-autoilijoiden asiakastahoja ja vaati loppua kuljettajia kuormittaville aikatauluajoille. Nyt kävimme Lavialla tiedustelemassa, miten tilanne on sittemmin muuttunut.

Scania puutavarayhdistelmä, Kuljetus Saarivirta Oy
Kuljetus Saarivirran Erkki Saarivirta antoi kaksi vuotta sitten painokkaan haastattelun Metsätrans-lehdelle siitä, miten aikatauluajo ja tehtailla jonottaminen kuormittavat kuljettajia. Vierailimme nyt Lavialla tiedustelemassa miten tilanne on muuttunut.

Saarivirran mukaan haastattelun julkaisun jälkeen metsäyhtiöiden suunnalta vallitsi radiohiljaisuus, mutta kuskien ja muiden autoilijoiden kanssa juttu herätti keskustelua. – On hienoa, että tästä asiasta on alettu puhumaan laajemminkin. Jonottaminen on kaikkien mielestä typerää ja aikataulutus tuo tarpeetonta stressiä kuljettajille.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.