Metsäteollisuus

Jyväskyläläiselle metsäjohtaja Heikki Vesterille ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Metsän Woima Oy:n jyväskyläläiselle metsäjohtaja Heikki Vesterille on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Heikki Vesteri

Stipendiä esittivät Metsän Woima Oy:n metsäasiantuntijat Jarkko Eskelinen, Tatjana Eskolin, Peter Heikell, Jarkko Hokkanen, Juha Huttunen, Kaisa Inkiläinen, Aki Kuuri, Mika Lehtojärvi, Harri Mäkelä, Heikki Niskasaari, Jari Raaterova ja Petri Tomperi, business controller Tiina Jokela sekä controller Ekaterina Sabri.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Esihenkilönä Heikki tekee väsymättömästi työtä sen eteen, että me alaiset pystymme loistamaan ja saavuttamaan oman parhaan tasomme. Työ- ja tiimikaverina Heikki on ystävällinen, avulias ja hyväntuulisena häneltä löytyy aina myös pilkettä silmäkulmasta. Hän on lisäksi etukenossa oppimassa uusia asioita ja tarttuu rohkeasti esiin nouseviin haasteisiin. Siinä, missä Heikki on laajalti arvostettu ja kunnioitettu metsäammattilainen, hän puolestaan arvostaa ja kunnioittaa kaikkia ikään, asemaan ja sukupuoleen katsomatta sekä hyväksyy vastapuolen sellaisena kuin tämä on. Heikin rakkaus metsää kohtaan ja kaikkeen siihen liittyvään, heijastuu koko työyhteisöön luoden meille kannustavan ja turvallisen ilmapiirin tehdä työtämme kaikkien hyvinvoinnin eteen.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.