Metsäteollisuus

Hollolalaiselle metsäasiantuntija Vuokko Kirvesmiehelle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Stora Enso Metsän hollolalaiselle metsäasiantuntija Vuokko Kirvesmiehelle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Vuokko Kirvesmies

Stipendiä esittivät Stora Enson metsäasiantuntijat Vesa Holopainen, Simo Katajisto, Taina Kukko-Väisänen, Juhani Ripatti ja Suvi Vanhalakka, ostopäällikkö Jorma Rännäli, service specialist Kirsi Nordström, opastaja Tiia Otava sekä Rämän Kuljetuksen kuljetusyrittäjä Tero Rämä.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Vuokko auttaa, tukee ja kannustaa muita onnistumaan. Hän löytää aikaa vaihtaa kuulumisia kiireidenkin keskellä ja huolehtii työkavereistaan. Vuokko hoitaa tehtävänsä rautaisella ammattitaidolla, ja on pidetty niin kollegoiden kuin metsänomistajien keskuudessa. Häneltä saa myös vinkit hiihtoon ja juoksuun sekä muuhunkin hyvinvointiin. Vuokko on hyvä tyyppi ja meille on ilo saada työskennellä hänen kanssaan.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.