Metsätrans

Metsätrans-lehden mediakortti vuodelle 2024 julkaistu

Vuoden 2023 viimeinen Metsätrans-lehti ilmestyy tällä viikolla. Myös tulevan vuoden mediakortti on nyt julkaistu ja ilmoitusmyynti 2024 avattu.

Metsätrans 6/2023
Metsätrans 6/2023 saapuu tilaajille ennen joulua.

Vuonna 2024 ensimmäinen numero ilmestyy tuttuun tapaan helmi-maaliskuun taitteessa, ja tässä lehdessä teemana on perinteiseen tapaan tilastot. Metsätrans käy läpi jälleen kaikki metsäkoneiden ja puuautojen rekisteröinnit, ja laatii tilastot markkinaosuuksista, suurimmista yrityksistä ja paljon muuta.

Kevään lehti 2/2024 ilmestyy huhti-toukokuun vaihteessa, ja keskittyy erityisesti puuautoiluun. Tässä numerossa myös lisäjakelu tälle segmentille.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Kesän numero 3/2024 saapuu luettavaksi juhannuksen jälkeisellä viikolla kesäkuussa, ja siinä teemana on metsäkoneurakointi. Ja tässäkin numerossa on kattava lisäjakelu.

Lehti 4/2024 on myös perinteiseen tapaan FinnMETKO-tapahtuman ennakkotunnelmissa. Pyrimme kertomaan mahdollisimman kattavasti mitä uutta tämän vuoden tapahtumassa on syytä odotettavissa. Tapahtumaan osallistuville yrityksille lehti tarjoaa hyvän tilaisuuden myös markkinointiin, sillä tämä numero saapuu tilaajille juuri viikko ennen messujen alkua.

Loppusyksyn Metsätrans 5/2024 kertoo kaiken olennaisen siitä, mitä FinnMETKO:ssa nähtiin, mutta varsinaisena teemana tässä numerossa on energiapuu kaikkine ulottuvuuksineen.

Tuttuun tapaan vuoden viimeinen lehti, Metsätrans 6/2024 ilmestyy sitten vielä juuri ennen joulun pyhiä.

Mainostaja:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Ota yhteyttä, niin laaditaan sopimus tulevan vuoden markkinointitarpeisiinne. Tarjoamme mielellämme vuosisopimusta kaikkiin kuuteen numeroon, mahdollisesti myös verkkonäkyvyydellä täydennettynä. Ja luonnollisesti tarjoamme mainontaa myös yksittäisiin numeroihin tarpeidenne mukaan. Etenkin lehden kansipaikoista kiinnostuneiden kannattaa olla yhteydessä hyvissä ajoin, parhaat paikat myydään usein ensimmäisenä.

Myynti: Tero Nurmi, 0400-345676, tero.nurmi@metsatrans.com